Joukkueurheilijat ry

Joukkueurheilijat ry:n uusi hallitus järjestäytynyt

Joukkueurheilijat ry:n toukokuun vuosikokouksessa valittiin uusi hallitus, puheenjohtaja ja hallituksen varajäsenet. Lisäksi hallitus valitsi 12.6. pidetyssä kokouksessa kaksi varapuheenjohtajaa.

Hallitus 2023-2024:

Puheenjohtaja Ronja Heikkiniemi (lentopallo)
Varapuheenjohtaja Juha Korhonen (pesäpallo)
Varapuheenjohtaja Ninni Salmi (koripallo)
Miko Kailiala (salibandy)
Oona Kauppi (salibandy)
Janette Lepistö (pesäpallo)
Sakari Mäkinen (lentopallo)
Lassi Nikkarinen (koripallo)

Varajäsenet:

Hilkka Hujanen (lentopallo)
Vilma Kesänen (koripallo)
Petteri Koponen (koripallo)
Inka Lampinen (salibandy)
Mari Mantsinen (pesäpallo)
Jussi Piha (salibandy)
Panu Pitkänen (lentopallo)
Henri Puputti (pesäpallo)

Tavoitteena Joukkueurheilijat ry:n hallituksen tulevalle toimikaudelle 2023-2024 on edelleen jatkaa urheilijoille toimivan verkoston rakentamista. Tavoitteena on kuulla urheilijoita, kehittää urheilijoiden arkea ja yhteiskunnallista asemaa ja tässä työssä tärkeä verkosto on Suomen Urheilijat ry, joka kokoaa suomalaiset urheilijayhdistykset ja urheilijat yhteen samojen tavoitteiden äärelle. Tämän lisäksi lajiliittojen kanssa hyvin toimiva yhteistyö on edelleen tärkeässä roolissa Joukkueurheilijat ry:n toiminnassa.

”Kiitän Joukkueurheilijat ry:tä luottamuksesta sekä Jussi Pihaa ja Lasse Riitesuota tekemästään työstä puheenjohtajan tehtävässä. Tavoitteenamme on edelleen luonnollisesti edistää urheilijoiden asemaa, ja siinä onnistuminen edellyttää toimivaa yhteistyötä kaikkien eri urheilukentän toimijoiden kanssa. Sitä haluamme painottaa myös tulevalla toimikaudella”, toteaa puheenjohtajaksi valittu Ronja Heikkiniemi.