Joukkueurheilijat ry

10.fi ja Joukkueurheilijat ry yhteistyöhön – vahvasta urheilijabrändistä on paljon hyötyä myös joukkuelajien urheilijoille

Yhä useampi joukkueurheilija on kiinnostunut oman henkilöbrändin rakentamisesta ja sosiaalisen median hyödyntämisestä yritysyhteistöissä. Joukkueurheilijat ry haluaa rohkaista pelaajia tarttumaan mahdollisuuksiin ja saattaa heitä yhteen mahdollisten yrityskumppanien kanssa.

10.fi ja Joukkueurheilijat käynnistävät yhteistyön, jonka tavoitteena on auttaa pelaajia kehittämään sosiaalisen median läsnäoloaan ja hyödyntämään sitä yhteistyökumppanuuksissa.

”Yksilöt ovat nousseet tärkeään rooliin joukkueurheilussa, niin seuran kuin brändien markkinoinnissa. Oman urheilijabrändin rakentamisesta on hyötyä jokaiselle urheilijalle, ja on hienoa päästä tuomaan tätä sanomaa kiinnostavalle urheilijajoukolle yhdessä Joukkueurheilijoiden kanssa”, sanoo 10.fin perustaja Erkko Simsiö.

Pelaajayhdistyksen kokemusten mukaan moni pelaaja haluaisi tehdä kaupallisia yhteistöitä sosiaalisessa mediassa mutta ei tiedä mistä aloittaa ja millaisia sopimuksia tulisi tehdä. Toisaalta myös yritysten on tällä hetkellä vaikea löytää isosta pelaajamassasta sopivia ja aktiivisia pelaajia. 10.fi on sopiva kumppani yhdistämään pelaajat ja yritykset.

Yhteistyö käynnistyy kaikille Joukkueurheilijoiden jäsenille avoimella webinaarilla, jossa syvennytään urheilijan henkilöbrändin rakentamiseen. Suunnitteilla on myös monivaiheinen urheilijabrändin ja sosiaalisen median koulutuskokonaisuus, jossa urheilija voi edetä omaan tahtiinsa verkossa. 10.team-alustalla toteutettava ohjelma on maksuton Joukkueurheilijat ry:n jäsenille.